Pripravite se na poletje

Poletje trka na vrata, ob prihodu vročih mesecev pa je treba postoriti marsikaj, da se lahko v ta del leta podamo sproščeno in brezskrbno. Predvsem je treba dobro poskrbeti za svoje telo, osvežiti garderobo in prilagoditi tudi prehrano, potem pa pomislimo še na zaščito pred škodljivim UV sevanjem in na druge posebne izzive, ki nas čakajo skozi poletje.

Na srečo prilagoditve ob vstopu v poletni čas niso posebej drastične, poleg tega lahko vse potrebno najdemo kar na enem mestu. Pri večjih slovenskih trgovcih je na prodajnih policah moč najti posebno ponudbo, ki olajša nakupovanje potrebščin za ta čas. Še posebej enostavni in ugodni pa bodo nakupi za tiste, ki se na obisk trgovine dobro pripravijo – to omogoča aktualni Spar katalog, ki združuje ponudbo lahko poletne prehrane, medtem ko Muller katalog predstavlja naravno kozmetiko in razne druge pripomočke, ki se v poletnih dneh izkažejo za nepogrešljive.

  1. Zdrava prehrana za poletne dni

Kaj se bo v poletnem času znašlo na jedilniku? Spar katalog lahko ponudi kar nekaj privlačnih predlogov. Izstopa predvsem lahka zdrava prehrana, ki vključuje veliko sadja in zelenjave. V vročih dneh se sočni sadeži in osvežujoča zelenjava še kako podajo na krožnik, tako da je to tudi ravno pravi čas, da se morda odvadimo kakšnih nezdravih razvad. Že na prvi strani kataloga je predstavljena avtohtona slovenska solata Tolminka, je pa ponudba zdrave prehrane za poletne dni v Sparu seveda še bistveno bolj bogata.

Prav tako pa je poletje tudi sezona piknikov, tako da gre zelenjavi in sadju dodati mesne izdelke ter druge specialitete, ki se pogosto pripravljajo na žaru. Tudi za te predstavlja Spar katalog prav posebno ponudbo, ki se jo splača izkoristiti. Res je sicer, da je dobro meso v prodajalnah možno dobiti preko celega leta, so pa nekoliko bolj redke ugodne ponudbe žarov, gorilnikov in drugih pripomočkov za piknik – Spar katalog ima tudi te izdelke!

  1. Skrb za telo

Močno poletno sonce lahko precej obremeni človeško telo, zato je treba v poletnem času predvsem kožo dodatno zaščititi pred škodljivim sončnim sevanjem. Aktualni Muller katalog predstavlja različne opcije, ki bodo gotovo po godu tistim, ki iščejo idealno zaščito za poletne dni. Pravi hit je naravna kozmetika, ki združuje prijetno s koristnim, poleg tega minimalno obremenjuje kožo in seveda zagotavlja odlično zaščito pred soncem in drugimi dejavniki okolja. Je kot nalašč za lahkotno poletno ličenje – naravne sestavine pustijo koži dihati in so v vročih dneh bistveno boljša izbira. Muller katalog predstavlja še zadnje trende ličenja, v ponudbi pa so tudi privlačne poletne dišave, s katerimi se je treba že pravočasno založiti.

Telo si v poletnih dneh zasluži še dodatne zaščite. Na prvem mestu je zaščita kože in oči pred soncem, ne pozabimo pa na vplive slane vode, suhega ozračja in drugih dejavnikov. Muller katalog ponuja bogato zbirko krem za sončenje, balzamov za ustnice, pa tudi druge izdelke, ki se izkažejo za uporabne pri preživljanju prostega časa ob morju ali v hribih. Večje prodajalne na enem mestu ponujajo prav vse, kar bomo potrebovali ob poletnem vsakdanu in na dopustu.